Archief

 

 

 ‘It’s all about the money‘.
Tijdens deze workshop gaan we een knip portemonnee haken! Je leert o.a.  hoe je een haakwerk opzet en je leert de haaksteken ‘losse’, ‘vaste’ en ‘stokje’. Met deze drie simpele steken kun je heel wat mooie haakwerkjes creeren!  We laten je tevens zien hoe je van het gehaakte werk een portemonnee maakt.

SONY DSC

‘Accessorize your life!’
Een unieke 2-in-1 workshop waarbij je werkt aan twee kleine projectjes waarmee je jezelf en je huis op kan leuken! We laten zien hoe je glazen potjes om kunt toveren tot leuke bewaarpotten of houders voor waxinelichtjes. Het gehaakte patroon komt extra mooi uit als de kaarsjes branden! Als tweede ga je aan de slag met het maken van gehaakte armbandjes. Met een paar eenvoudige steken heb je zo een mooi armbandje in de kleur van je nieuwe zomeroutfit! Voor beide projectjes leer je bij deze workshop de steken ‘losse’, ‘vaste’ en ‘stokje’. Met deze basis kan je daarna zelf tal van andere haakpatronen maken!

????????

‘Just like grannies’
Ken je deze nog? De ‘granny squares’ zijn klassiekers onder de haakpatronen. En de mogelijkheden om hier mooie producten van te maken zijn oneindig! Telefoonhoesjes, beddenspreiden, babydekentjes, tassen, kleding, kussenhoesjes; zomaar een kleine greep uit de mogelijkheden met granny squares. Tijdens deze workshop leer je hoe je een granny square haakt. Je leert hoe je een haakwerk moet opzetten en je gaat aan de slag met de basissteken ‘losse’ en ‘stokjes’. Tevens laten we je de mogelijkheden zien wat je met een simpele granny square allemaal kunt maken.

SONY DSC

 

‘Just Like Granny Part II ‘ Voor beginnende en gevorderde granny-fans!

SONY DSCSONY DSC

Ken je deze nog? De ‘granny squares’ zijn klassiekers onder de haakpatronen. En de mogelijkheden om hier mooie producten van te maken zijn oneindig! Telefoonhoesjes, beddenspreiden, babydekentjes, tassen, kleding, kussenhoesjes; zomaar een kleine greep uit de mogelijkheden met granny squares.

Ben je een beginnende haakster? Tijdens deze workshop leer je hoe je een granny square haakt. Je leert hoe je een haakwerk moet opzetten en je gaat aan de slag met de basissteken ‘losse’ en ‘stokjes’. Tevens laten we je de mogelijkheden zien wat je met een simpele granny square allemaal kunt maken.

Ben je een gevorderde haakster en weet je al hoe je een granny haakt? Dan leren we je tijdens deze workshop hoe je de grannies op een mooie manier aan elkaar kunt haken. En we gaan aan de slag met andere granny-patronen, waaronder de prachtige ‘African Flower’.

 

‘WinterWarm’ 

IMG-20130809-WA0004 (1)De koude winterdagen komen er weer aan. Bij deze workshop leer je hoe je een heerlijke warme col haakt, zodat je er straks ‘Winterwarm’ bij loopt. Met een dikke haaknaald (mt 8-10) ga je aan de slag met heerlijke warme wol in je favoriete kleuren. We leren je hoe je een haakwerk opzet en diverse steken (o.a. lossen, halve vaste, vasten, stokjes). Met deze basissteken zijn de mogelijkheden oneindig!

‘Merry Crochet Christmas’ 

IMG_5743

Op zoek naar een origineel cadeautje voor onder de kerstboom? Wil je je huis in gezellige kerstsfeer brengen? Kom dan naar deze workshop die geheel in het teken staat van kerst! Tijdens de workshop leer je hoe je simpele glazen potjes omtovert tot warme huisdecoratie voor de feestdagen en laten we zien hoe je je kerstboom versiert met gehaakte sterren. Tijdens de workshop leer je hoe je een haakwerk opzet en je gaat aan de slag met diverse steken (o.a. losse, halve vaste, vaste, stokjes). Met deze basissteken zijn de mogelijkheden oneindig!

‘New year notes’ Voor beginnende en gevorderde haaksters

Een nieuw jaar vol plannen, afspraken en avonturen. Schrijf ze op in je eigen notebook!

notebook
Tijdens deze workshop leer je hoe je applicaties moet haken. Van makkelijk tot moeilijk, van bloem tot olifant. Met deze applicaties (en stempels!) maak je je eigen persoonlijke notebook. Met het haken van applicaties kun je natuurlijk nog veel meer – pimpen van  (kinder)kleding, een cadeautje inpakken, als slinger en nog veel meer! Tijdens deze workshop geven we je natuurlijk ook inspiratie wat je allemaal met applicaties kan doen.

 ‘Flowerpower’
Workshop geschikt voor beginners en de meer gevorderde haaksters.

foto locatie2Tijdens de workshop ‘Flowerpower’ gaan we een saai kussen pimpen tot een fleurig woonaccessoire. We gaan aan de slag met verschillende soorten bloemetjes. Heb je nog nooit gehaakt? Dan leren we je een haakwerk opzetten en ga je aan de slag met een eenvoudig bloempatroon van vasten en stokjes. Kun je al haken? Dan gaan we aan de slag met moeilijkere bloempatronen zoals ‘the molly flower’ en viooltjes en leren we je handige haaktrucjes zoals het haken van een ‘magische ring’ en een ‘picot’.

De workshop is inclusief materiaal en drankjes en lekkernijen.

 

40-x-40-grijs-7350049-productzoom_rd40-x-40-roze-7350052-productzoom_rd

Noteer bij je inschrijving welke kleur kussenhoes je graag wilt hebben.

 Amigurumi 
Workshop geschikt voor beginners en gevorderde haaksters.

2016-03-16 10.13.52Amigurumi is een woord afkomstig uit Japan (ami = vriend / gurimi = knuffel) en verwijst naar de populaire trend om zelf je eigen kleine knuffels te haken. Ook jij kunt dit! Hoe? Dat leren we je in deze workshop. We leren je hoe je een haakwerk opzet en we gaan aan de slag met de techniek van amigurumi haken. Je leert vasten en ook hoe je meerdert en mindert. Ons basispatroon is een vrolijke knuffelhaas, maar na deze workshop kun jij met een beetje fantasie je eigen knuffels ontwerpen en maken.

 

 ‘Steekje los’ 
Workshop geschikt voor beginners en gevorderden!

13220909_1170457402985865_5293311253488853489_n

Heb je altijd al willen leren haken? Dan is dit een mooi moment! Tijdens de workshop ‘steekje los’  leren we je de basisbeginselen van het haken. Met een paar eenvoudige steken kun jij de mooiste creaties maken.

Heb jij de basisbeginselen al onder de knie en ben je toe aan meer uitdaging? Dan leren we je tijdens deze workshop allerlei andere mooie steken, waaronder de heart-stitch, basket weave stitch, waffle stitch, shell stitch en meer!

Beautiful Blanket 

Workshop geschikt voor beginners. Kun je al haken? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom.

img_1381img_1418We zijn weg van dit prachtige retro patroon! Ideaal voor een mooie (baby)deken of sierlijke sjaal. En wist je dat je deze steek kunt haken met de heel eenvoudige haaksteek van enkel stokjes? Pas maar op; voor je het weet ben je verslaafd aan haken!

Tijdens de workshop leren we je een haakwerk opzetten en gaan we aan de slag met stokjes, halve vasten, vasten en lossen. We laten je niet naar huis gaan voordat je een mooi begin hebt gemaakt met je eigen handgemaakte deken.

17554322_1482246198473649_264399568472056885_n

Advertenties