Workshops

Woon je in de buurt van Dordrecht (en omstreken) en wil je ook leren haken? Dat kan! Doe mee met onze workshops en leer in één avond de basissteken van het haken. Aan het einde van de avond ga je met een zelfgemaakt uniek product naar huis. De haaknaald mag je meenemen zodat je thuis gelijk aan de slag kan. De workshops zijn inclusief materiaal (wol/katoen en naald) en inclusief consumpties  (koffie/thee) met een proeverij aan lekkernijen. Schrijf je hier in

Zit er nu geen geschikte workshop voor je bij? Blijf op de hoogte van onze nieuwe workshops via de nieuwsbrief (aanmelden via contact).
Kijk voor andere inspirerende workshops bij onze locatie in Dordrecht www.leijns.nl

————————————————

 

 

Workshop ‘just like granny’ – Granny Squares haken

12553020_1093023250729281_4914722253963519042_nKen je deze nog? De ‘granny squares’ zijn klassiekers onder de haakpatronen. En de mogelijkheden om hier mooie producten van te maken zijn oneindig! Telefoonhoesjes, beddenspreiden, babydekentjes, tassen, kleding, kussenhoesjes; zomaar een kleine greep uit de mogelijkheden met granny squares. Tijdens deze workshop leer je hoe je een granny square haakt. Je leert hoe je een haakwerk moet opzetten en je gaat aan de slag met de basissteken ‘losse’ en ‘stokjes’. Tevens laten we je de mogelijkheden zien wat je met een simpele granny square allemaal kunt maken. En weet je als geen ander hoe je de basis granny haakt? Dan laten we je ook zien hoe je andere granny’s haakt; zoals de african flower!

Datum: zondag 14 oktober
Tijd: 10.00 uur – 12.00 uur
Prijs: 35,- (inclusief gebruik materialen, hapjes en drankjes, fototutorial, haaknaald, bol kwaliteitskatoen in kleur naar keuze).
Locatie: Leijns Creative Greenhouse (Kromhout Dordrecht)


Workshop cactus haken (plant’s you can’t kill)

 

18519617_1548617845169817_2818361219153864404_n

Ze hebben geen water nodig, staan vrolijk in je huis en ze zijn ook nog eens hartstikke leuk om te maken! Daarnaast staat de cactus symbool voor warmte, duurzaamheid en verbondenheid. Geen gek plantje dus om in huis te hebben! Kom naar de workshop ‘plants you can’t kill’ en haak zelf een uniek exemplaar.

Tijdens de workshop leren we je een haakwerk opzetten. Technieken als magische ring, vasten, lossen, stokjes komen deze middag voorbij.  Je gaat naar huis met een nieuwe aanwinst voor je huiskamer en vol inspiratie om er thuis nog veel meer te maken. Ook geschikt voor beginnende haaksters!

Wat: cursus haken (beginners) ‘plants you can’t kill’
Wanneer: zondag 28 oktober 10.00 uur – 12.30 uur
Waar: Leijns Creative Greenhouse (Kromhout 118-120 Dordrecht)
Prijs: 35,- (inclusief katoen, haaknaald, patronen, aardewerken potje, thee/koffie en lekkernijen)

 

Workshop stippen Dordrecht – iets anders dan haken maar niet minder verslavend

 

Image-3

Ben je uitgekeken op je servies en wil je meer kleur op je eettafel? Of wil je graag unieke handgemaakte cadeaus maken voor je vriendinnen en ben je op zoek naar een nieuwe verslavende hobby? Schuif op zaterdag 10.30 uur aan bij de workshop servies stippen! De workshop wordt gegeven door Alinda Baan van Stip en Kleur. Onder het genot van heerlijke koekjes en taartjes leer je de techniek van het stippen op porselein. Alle materialen worden verzorgd. Je gaat naar huis met je eigen gestipte beker, mok, of bordje en vol inspiratie en ideeën om thuis een vervolg te geven aan je nieuwe verslaving.
Datum: zaterdag 10 november
Tijd: 10.00 uur – 12.30 uur
Prijs: 35,- (inclusief gebruik materialen, hapjes en drankjes). Het eindproduct (keuze uit mok of bordje) neem je uiteraard mee naar huis.
Locatie: Leijns Creative Greenhouse (Kromhout Dordrecht)

 

 

 

 

Advertenties