Gastenboek

Laat een bericht achter in ons gastenboek!

Advertenties

7 thoughts on “Gastenboek

  1. Ziet er allemaal super uit dames!!! En wie weet als mijn studie klaar is en alles is in rustiger vaarwater kom ik bij jullie om mijn haakskills te verbeteren!!

  2. Op 11 mei 2013 heeft onze dochter Chantal een fantastisch feestje gehad bij Torte di Mirela in Dordrecht. De dames hebben een haak workshop gedaan en daarbij een high tea. De meiden en wij vonden het erg leuk. Chantal vindt het haken helemaal leuk. De high tea was verzorgd met heerlijke hapjes. Echt een aanrader voor creatieve meiden. 🙂

  3. Ik ben al jaren fan van haken maar het lukte me nooit echt goed. Mijn moeder had nooit het geduld om het goed te leggen maar gelukkig Marjolein wel! Nu is er 1 nadeel, ben verslaafd geworden 😉 Ik ga zeker nog een workshop volgen, dan leer je het nl zo snel.

  4. Een workshop Granny Square via de personeelsvereniging, supertof! Alles wat ik ooit van oma geleerd heb kwam weer terug, en het is nog hartstikke leuk ook, kon thuis al een echt zelf (!) gehaakt werkje laten zien. Bedankt Dames!

  5. Vandaag heb ik een cactus haakworkshop gevolgd bij het haakatelier, ik begon met het idee dat het best pittig zou worden om met een mooie cactus naar huis te gaan, maar het is zo goed uitgelegd dat ik met een super leuke cactus met bloem naar huis ging. Ook kreeg ik een mooie haaknaald mee naar huis met drie patronen, kortom ik heb een erg leuke gezellige dag gehad

  6. Afgelopen zaterdag kennis gemaakt met pixel haken. Een leuke ochtend met twee inspirerende workshopleiders.
    In een ontspannen sfeer en met veel geduld krijgt iedereen de smaak te pakken van deze techniek! Dat smaakt naar meer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s