Over ons

Welkom op de website van Het Haakatelier!

SONY DSCDe tijd dat alleen je oma nog kon haken is voorbij. Haken is weer helemaal ‘in’!

Ook wij van Het Haakatelier zijn compleet in de ban van draadjes en haaknaalden. Wat begon met producten voor eigen gebruik (tassen, armbanden, sjaals, spreien) werd al snel gevolgd door het maken van producten voor familie en vrienden. Toen we regelmatig te horen kregen ‘geven jullie ook workshops, want dit wil ik zelf ook kunnen!’ dachten we meteen…..waarom niet!

De liefde voor eigenmaakte producten, een onderwijsachtergrond en de zin om met anderen creatief te zijn; de ingrediënten voor een geslaagde haakworkshop liggen voorhanden. We zijn er dan ook trots op om onze reeks haakworkshops aan je te presenteren.

Onze workshops zijn geschikt voor iedereen in de leeftijd van 10 tot 100 jaar.  We willen de workshops voor iedereen toegankelijk maken en vragen ter onkostenvergoeding een vaste workshopprijs. Deze prijs is inclusief al het benodigde materiaal, consumpties en een proeverij aan lekkernijen en uiteraard een haaknaald, zodat je thuis verder kan. Er is per workshop plaats voor max. 7 personen.

Heb je altijd al willen haken? Schrijf je dan nu snel in!
We hopen je tijdens een van onze workshops te mogen begroeten.

Like & volg ons op Facebook of instagram @het_haakatelier

 

Advertenties